Grundutbildningar 2017-10-05T08:53:48+00:00

Lär dig WeLib

För dig som ska arbeta pedagogiskt och administrativt med böcker och andra resurser erbjuder vi en grundkurs i det pedagogiska skolbiblioteket WeLib. 

Du behöver inte ha några förkunskaper men det är bra om du känner dig trygg med att hantera de vanliga kontorsprogramvarorna på en PC eller MAC.

Kursen som är en dag (6 timmar), erbjuds huvudsakligen i Stockholm och Göteborg, men om ni är intresserade av en utbildning i Umeå eller Lund så kan ni höra av er till oss. Vid anmälan av minst åtta deltagare kan vi även komma till era lokaler och hålla en utbildning, hör då av er till oss på info@axielleducation.com.

Priset är: 3 700 kr. Lunch och fika ingår. Nästa utbildningstillfälle är i Stockholm den 7e november 2017.

Grundutbildning WeLib 7 nov 2017

Utbildningar 2017

WeLib, för skolor med BOOK-IT

För dig som ska arbeta pedagogiskt och administrativt med böcker och andra resurser erbjuder vi en grundkurs i det pedagogiska skolbiblioteket WeLib. 

Denna utbildning erbjuds på plats på en skola och pågår under en 1/2-dag. Vi går igenom hur WeLib kan användas som ett lärande bibliotek som hela skolan har nytta av. Det handlar om att söka, samla, dela och publicera skolans resurser och koppla bibliotekets resurser till styrdokumenten. Under denna ½-dag får lärare och ansvariga för biblioteket inspiration och idéer på hur alla på skolan får användning för sitt bibliotek. Utbildningen kan riktas till alla på skolan, eller enbart till dem som arbetar i skolbiblioteket. Axiell Education anpassar utbildningen enligt skolans önskemål.

Kostnad 7900 kr exklusive moms.
(Eventuell övernattning för den som håller i utbildningen tillkommer).

Intresseanmälan, mejla: info@axielleducation.com

Help us find ways to improve our websites

We are conducting a survey with our website visitors to find ways to improve our websites, and we would greatly appreciate your feedback.

Take the survey now

(opens in a new window)

Or

You can enter your e-mail and get the survey sent to you and fill in at a later time: