Basutbildningar 2017-08-10T10:42:05+00:00

Lär dig WeLib

För dig som ska arbeta pedagogiskt och administrativt med böcker och andra resurser erbjuder vi en grundkurs i det pedagogiska skolbiblioteket WeLib. 

Du behöver inte ha några förkunskaper men det är bra om du känner dig trygg med att hantera de vanliga kontorsprogramvarorna på en PC eller MAC.

Kursen som är en dag (6 timmar), erbjuds huvudsakligen i Stockholm och Göteborg, men om ni är intresserade av en utbildning i Umeå eller Lund så kan ni höra av er till oss. Vid anmälan av minst åtta deltagare kan vi även komma till era lokaler och hålla en utbildning, hör då av er till oss på info@axielleducation.com.

Priset är: 3 700 kr. Lunch och fika ingår. Preliminärt datum för nästa utbildningsdatum är i Stockholm den 18e september 2017.

Grundutbildning WeLib

Utbildningar 2017

Lär dig FreeLib

För dig som kommer att arbeta med skolans bibliotek erbjuder vi en grundläggande kurs i vårt bibliotekssystem FreeLib.

Kursen fokuserar på 3 delar: arbetet med att registrera och administrera media, hantera låntagare och hantera cirkulation av media.

Du behöver inte ha några förkunskaper men det är bra om du känner dig trygg med att hantera de vanliga kontorsprogramvarorna på en PC eller MAC.

Kursen som är en dag (6 timmar), erbjuds på 3 orter: Stockholm, Göteborg och Lund. Pris 3700 kr/person.

Inga Freelibutbildningar är inplanderade under just nu men om intresse finns så erbjuder vi utbildning.

Intresseanmälan, mejla: info@axielleducation.com